Wat is een opleveringsschoonmaak?

Toegevoegd op 12 juli 2018
Na (ver)bouwwerken is een opleveringsschoonmaak aangewezen. Na (ver)bouwwerken is een opleveringsschoonmaak aangewezen.

Renovatie of nieuwbouw achter de rug? Dan heeft een gebouw een grondige reiniging nodig voor de (nieuwe) bewoners erin kunnen. Dat noemen we een opleveringsschoonmaak en Botop zorgt ervoor.

Wanneer een opleveringsschoonmaak plannen?

Of je nu bewoner, verhuurder of verkoper bent: na een renovatie of op het einde van een nieuwbouwproject wil je jouw woning of bedrijfsgebouw weer helemaal proper hebben. Bouwen en verbouwen brengt immers een hoop rommel en vuil met zich mee. Daarmee kan je kandidaat-kopers of huurders niet confronteren, laat staan dat je er zelf tussen wil gaan wonen. Een grondige opleveringsschoonmaak zorgt ervoor dat je in een wip een brandschone woning of kraaknet bedrijfsgebouw hebt. Maar er is meer. Soms is een grondige schoonmaak ook nodig tijdens de werken. Denk maar aan het bezoek van de schilder: die kan je geen fleurige muren bezorgen als de werf te vuil is. En het hoeft niet altijd na een renovatie of bouwproject te zijn dat je voor een grondige schoonmaak gaat. Ook zonder voorafgaande werken is het best nuttig een gebouw te laten schoonmaken wil je het te koop zetten. Een goede eerste indruk bij kandidaat-kopers kan doorslaggevend zijn.

Wat doet Botop?

Wij zijn specialisten in grondige schoonmaak en een opleveringsschoonmaak hoort daar zeker bij. Wij verwijderen

 • Stof
 • Lijmresten
 • Verfresten
 • Achtergebleven cement- en mortel
 • Vet

Of het nu gaat over ramen, vloeren, plafonds of kasten: wij zorgen dat alles helemaal proper is.

Wat na de opleveringsschoonmaak?

Uiteraard stopt schoonmaken niet na een opleveringsschoonmaak. Liet je jouw bedrijfsgebouw of appartementencomplex door Botop onder handen nemen voor een opleveringsschoonmaak? Schakel ons daarna in voor het periodiek schoonmaken van de kantoren en de gemeenschappelijke ruimtes. We kennen jouw gebouw intussen immers door en door en dat maakt onze aanpak er nóg efficiënter op.

Nood aan een betrouwbare partner voor een opleveringsschoonmaak? Contacteer ons vrijblijvend voor meer info.

Contacteer ons

Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

 1. Naam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 2. E-Mail*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 3. Telefoon*
 4. Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen
 5. *
  Ongeldige invoer

Contact Info

LIGGING