Overheid stimuleert duurzaam industrieel bouwen

Toegevoegd op 04 februari 2016
Duurzaam industrieel bouwen stimuleert de economie en vermindert milieubelasting Duurzaam industrieel bouwen stimuleert de economie en vermindert milieubelasting

Samen met de Confederatie Bouw Oost-Vlaanderen wil de POM Oost-Vlaanderen bouwheren, bouwprofessionelen en onderzoeksinstellingen begeleiden bij de ontwikkeling van duurzame industriĆ«le bedrijventerreinen. Daarbij staan maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaam produceren en duurzaam energiegebruik centraal.

Het doel bestaat uit twee luiken:

 • (Bedrijfs)economische resultaten verbeteren
 • De milieubelasting verminderen en de beschikbare ruimte efficiĆ«nter gebruiken

Volgens de overheid trekt een goed beheerd en onderhouden bedrijventerrein nieuwe ondernemers aan en geeft het gevestigde bedrijven alle redenen om te blijven. Wie interesse heeft in duurzaam industrieel bouwen, kan terecht op de website van de POM Oost-Vlaanderen voor handleidingen en projectfiches waarmee de overheid duurzame ontwikkelingen hoopt te stimuleren.

Hulp nodig bij de ontwikkeling van een duurzaam bouwproject? Contacteer ons dan voor meer informatie. Als specialist in beheer en onderhoud van gebouwen kent Botop steeds de juiste aanpak.

Contacteer ons

Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

 1. Naam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 2. E-Mail*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 3. Telefoon*
 4. Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen
 5. *
  Ongeldige invoer

Contact Info

LIGGING